O nas

O nas

Galvanizacija Štricelj je družinsko podjetje, ki se ukvarja z galvanizacijo že od leta 1968. Leta so nam prinesla dragocene izkušnje, nove generacije pa sveže znanje in nadaljnjo vizijo ter razvoj podjetja. Nudimo vam naslednje možnosti obdelave:

Celotno galvansko obdelavo nudimo tako v bobnih kot na obešalih. V bobnih se predmeti potopijo v različne kopeli. Želen nanos se na predmete nanese, ko se predmeti med vrtenjem bobna med sabo dotikajo. Ta proces se uporablja le za predmete pri katerih mehanske poškodbe niso mogoče.

Če predmete obdelamo na obešalih, jih skupaj z obešali namakamo v različne kopeli. Na obešalih običajno obdelujemo specifične predmete, saj ta način omogoča pregled nanosa na predmet že med samo obdelavo.

Naš cilj je najvišja kakovost našega dela in hitra izvedba. V večini primerov naše stranke prejmejo obdelane predmete v roku dveh dni. Ukvarjamo se predvsem z bolj zahtevnimi predmeti, katerih se naša konkurenca običajno izogiba.

Zaradi dolgoletnih izkušenj na področju galvanizacije, vsem našim strankam pred obdelavo svetujemo o najboljši možnosti obdelave, glede na njihove želje. Za vsakega naročnika se potrudimo in prilagodimo v najvišji možni meri.

 

Pošljite povpraševanje

KONTAKT

Galvanizacija Štricelj Miha, s.p.
Kajakaška cesta 11
1211 Ljubljana-Šmartno

T: 01 511 04 55
M: 041 608 830
F: 01 511 04 54
E: info@galvanizacija-stricelj.si