O piškotkih

Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih še veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Kaj so piškotki?

So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

Kako nadzirati piškotke

Piškotke lahko nadzirate in/ali izbrišete, če to želite. Vse piškotke, ki so že na vašem računalniku, lahko izbrišete, prav tako pa lahko pri večini brskalnikov nastavite možnost, ki preprečuje njihovo nameščanje.

Zakaj so piškotki potrebni?

So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Onemogočenje piškotkov

Piškotkov nikakor ne bomo uporabljali za zbiranje vaših osebno določljivih podatkov, vi pa odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Opozarjamo vas, da v primeru izklopa piškotkov vse funkcionalnosti spletnega mesta morda ne bodo delovale enako učinkovito, opozorilo o uporabi piškotkov se bo prikazalo ob vsakem obisku, dolgoročno pa bo to negativno vplivalo na vašo uporabniško izkušnjo.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate.

>> Chrome

>> Firefox

>> Internet Explorer (spletno mesto je v angleškem jeziku)

>> Opera (spletno mesto je v angleškem jeziku)

>> Safari (spletno mesto je v angleškem jeziku)

Vrh obrazca

Če se ne strinjate z uporabo piškotkov na našem spletnem mestu, se lahko odjavite preko spodnjega obrazca. Odjava je veljavna 30 dni.

Želim odjaviti uporabo piškotkov na tem spletnem mestu.

Želim odjaviti uporabo piškotkov na tem spletnem mestu.

Dno obrazca

Pravno obvestilo

Lastnik in skrbnik spletnega mesta www.galvanizacijastricelj.si je Galvanizacija Štricelj, Miha Štricelj, s.p., Kajakaška cesta 11, 1211 Ljubljana – Šmartno(v nadaljevanju Galvanizacija Štricelj). Galvanizacija Štricelj se po najboljših močeh trudi na svojem spletnem mestu zagotavljati točne in najnovejše podatke, zato si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino na tem spletnem mestu. Vse vsebine so informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost. Vsi uporabniki spletnega mesta vsebine uporabljajo na lastno odgovornost.

Na spletnem mestu Galvanizacija Štricelj obstajajo tudi povezave na druga spletna mesta, ki niso v nikakršni povezavi z Galvanizacija Štricelj. Galvanizacija Štricelj ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih.

Kako se podatki uporabljajo?

Galvanizacija Štricelj spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in se zavezuje k njeni ohranitvi in zaščiti. Splošna struktura spletnega mesta je takšna, da z običajno uporabo ne potrebuje dodatne identifikacije ali razkrivanja kakršnihkoli osebnih podatkov. Podatke, zbrane preko spletnega mesta, bomo uporabili izključno za izboljšanje uporabe spletnega mesta in za namene, za katere jih bodo dali uporabniki spletnega mesta, npr. za izvedbo naročila, izvajanje podpore uporabnikom, obveščanje o novostih in spremembah v naši ponudbi, analitičen vpogled v najbolj iskane vsebine, za komunikacijo z uporabniki itd. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne bomo uporabljali za druge namene ter jih ne bomo brez izrecnega dovoljenja uporabnika spletnega mesta razkrili tretjim strankam. Storili bomo vse, da vaše osebne podatke zaščitimo pred kakršnimi koli kršitvami in zlorabami.

Galvanizacija Štricelj bo le na podlagi izrecne osebne privolitve uporabnika njegove osebne podatke uporabljal za statistične obdelave, trženjske raziskave ter za potrebe neposrednega trženja prek telefona, SMS, MMS, elektronske pošte ali po pošti. Kupec lahko to dovoljenje kadarkoli prekliče s pisno zahtevo po elektronski pošti na e-naslov info@galvanizacijastricelj.si, po pošti na naslov Galvanizacija Štricelj, Miha Štricelj, s.p., Kajakaška cesta 11, 1211 Ljubljana – Šmartno ali osveži Seznam soglasij o obveščanju.

Kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, ki jih vpišete v obrazce na spletnem mestu?

Podatke, ki jih vpišete v obrazce na spletnem mestu, uporabljamo izključno za namene predaje sporočila (oddaja povpraševanja, rezervacije, nakupa itn.) oz. zahtevane storitve. Vaše podatke skrbno varujemo in jih nikakor ne posredujemo tretjim osebam oziroma uporabljamo za kakršne koli druge namene. Vaši podatki se hranijo za obdobje 10 let ali do vaše zahteve po izbrisu.

Avtorske pravice / Copyright

Galvanizacija Štricelj  (če ni drugače navedeno) ima v lasti pravice nad intelektualno lastnino, ki jo najdete na spletnem mestu www.galvanizacijastricelj.si bodisi v HTML datotekah, tekstovnem materialu, slikah, avdio/video posnetkih in ostali vsebini na spletnem mestu.

Galvanizacija Štricelj vam dovoljuje uporabo (prikaz na vašem računalniku, tiskanje, prenos datotek, predvajanja zvočnih in video posnetkov itd.) objavljene vsebine le v nekomercialne ali izobraževalne namene, kjer pa morate ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

Pridržki

Galvanizacija Štricelj ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost, celovitost ali primernost podatkov, objavljenih na spletnem mestu www.galvanizacijastricelj.si. Galvanizacija Štricelj ne prevzema nikakršne odgovornosti v povezavi s škodo, nastalo z obiskom spletnega mesta, za morebitne viruse, ki bi se prenesli k uporabnikom s tega spletnega mesta Galvanizacija Štricelj ni odgovoren za občasno nedelovanje spletnega mesta, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi njihove uporabe.

Pridružujemo si pravico, da uporabnike napotimo na druge strani svetovnega spleta in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino.

V nobenem primeru ni mogoče podjetja Galvanizacija Štricelj smatrati za odgovorno za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno in nenamerno škodo, ki je nastala z uporabo informacij in podatkov, najdenih na spletnem mestu www.galvanizacijastricelj.si.